Fitness

30 Days Fitness Challenge

Vrei sa fii in forma, sa iti tonifiezi tot corpul, insa nu stii de unde sa incepi si nici indrumare nu ai? Atunci esti in locul potrivit!

Am pregatit pentru tine o provocare, un ghid pe care il poti urma oricare ar fi nivelul tau in finess sau conditia ta fizica. Programul presupune o serie de exercitii, aceleasi in fiecare zi: genoflexiuni, abdomen, plank, flotari. Acestea vor fi efectuate zilnic – primele zile cuprind putine repetari, ele crescand cu fiecare zi ce trece!

Provocarea cuprinde 5 saptamani de antrenament, de luni pana sambata. Duminica va fi zi de odihna, insa eu recomand o plimbare usoara sau 30 minute de stretching.

La finalul acestui program vei reusi sa faci:

  • 200 genoflexiuni
  • 200 abdomene
  • 5 min plank
  • 50 flotari

Iti urez mult succes si nu te da batut!

TIPS & TRICKS

*Iti recomand sa iti faci cateva poze (in haine mulate pe corp) inainte de inceperea programului (fata, profil, spate) si sa le refaci dupa terminarea programului.

Astfel, comparandu-le poti vedea mult mai clar ce rezultate ai obtinut! Te invit sa imi transmiti si mie aceste poze sa vad cum te-ai descurcat.

Nu neglija alimentatia corecta si hrana sanatoasa, alaturi de hidratare intensa! Rezultatele tale vor depinde de acesti factori!

Mai jos vei gasi antrenamentele pe saptamana, in format foto. Astfel, poti salva fotografiile in telefon si te vei putea antrena chiar si cand nu esti acasa!

Daca ti-a placut articolul, urmareste-ne si pe pagina de Facebook. Nu uita sa te alaturi si grupului Speed Fit, unde discutam toate intrebarile despre fitness si nutritie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *